• Home
  • BABS voor een dag

BABS voor een dag

Een persoonlijke manier om jullie huwelijk te beginnen

De gemeente waar je trouwt, heeft eigen trouwambtenaren in dienst. Ik ben echter een zelfstandige BABS. Dat betekent dat ik wél bevoegd ben om jullie huwelijk te voltrekken, maar niet verbonden ben aan een bepaalde gemeente. Daarvoor heb ik toestemming nodig van de betreffende gemeente. Die eenmalige beëdiging voor de dag, tijd en locatie van de huwelijksvoltrekking is iets wat jullie, als aanstaand bruidspaar, zelf moeten aanvragen. En zelf moeten betalen.

Houd rekening met extra kosten

De extra kosten voor een BABS voor een dag kunnen per gemeente verschillen, maar je moet in ieder geval rekening houden met leges en de kosten voor de eenmalige benoeming van mij als BABS. En het duurt gemiddeld drie maanden voordat een dergelijke aanvraag wordt behandeld.

Een persoonlijke, rechtsgeldige huwelijksvoltrekking

Jullie huwelijk is rechtsgeldig en wordt op een heel eigen, unieke en persoonlijke manier door mij als Plat Proatende BABS voltrokken. Jullie eigen verhaal in jullie eigen taal.

Meer weten?

Willen jullie meer weten over BABS voor een dag of denken jullie misschien aan een ceremonieel huwelijk? Ik kan jullie er alles over vertellen. Neem gerust contact op.