• Home
  • BABS veur 'n dag

BABS veur 'n dag

Een persoonlijke manier om jullie trouw’n te beginn'n

De gemeente woar a’j trouw’n, hef eig’n trouwambtenaren in dienst. Doar bin ik dur gien iene van. Ik bin een zelfstandige BABS. Dat betekent dat ik wél bevoegd ben umme jullie te trouw’n, maar ik bin niet gebund’n an één bepaalde gemeente. Deurveur heb ik toestemming neudig van de betreffende gemeente. Die eenmalige beëdiging voor de dag, tied en locatie van de trouwplechtigheid is iets wat jullie, als aanstaand bruidspaar, zelf mutt’n aanvroag’n. En ok zelf an de gemeente mutt’n betaal’n.

Hol dur rekening mee, dat dit extra kan kost’n

De extra kost’n veur een 'eig’n' BABS veur 'n dag kunn’n per gemeente verschillen, maar ie mutt’n in elk geval rekening holl’n met leges en de kost’n veur de eenmalige benoeming van mi’j als BABS. En het duurt vake drie moand eer ze dat veur mekare hebb’n bi’j de gemeente.

Un persoonlijke, rechtsgeldige huwelijksvoltrekking

Jullie huwelijk is rechtsgeldig en wordt op een heel eigen, unieke en persoonlijke manier door mij als Plat Proatende BABS voltrokken. Jullie eigen verhaal in jullie eigen taal.

Wo’j d’r meer van weet’n?

Willen jullie meer weten over BABS voor een dag of denken jullie misschien aan een ceremonieel huwelijk? Ik kan jullie er alles over vertellen. Neem gerust contact op.